Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Blick: Grasshoppers försöker värva Andersson

Sillybloggen

Sebastian Andersson har kontrakt med Köln till juni 2023 men ryktas vara på väg bort från klubben redan i sommar. I torsdags rapporterade Express att Bundesliga-klubben inte kommer tvinga bort svensken, men han ska ha blivit meddelad att speltiden kan komma att bli liten nästa säsong.

Samma tidning menade att 31-åringen själv är öppen för en flytt, och då gärna till Sverige. Problemet ska vara hans lön, som sägs ligga på omkring 20 miljoner kronor om året, vilket talar för att karriären fortsätter utomlands. Och nu kommer nya uppgifter som gör gällande att en flytt till Schweiz kan bli aktuell.

Det är Blick som rapporterar att Zürich-klubben Grasshoppers försöker värva Sebastian Andersson. Express har samma uppgifter, men betonar att forwarden har flera alternativ. Inget beslut om framtiden ska dock vara taget.

Totalt har Sebastian Andersson gjort åtta mål på 47 matcher i Köln-tröjan sedan han värvades från Union Berlin 2020. Tidigare har han även representerat Kaiserslautern, IFK Norrköping, Djurgårdens IF, Kalmar FF och Ängelholms FF.

Annons
Publicerad 2022-07-22 08:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto