Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Torino förnekar intresse för Hien: "Inte rätt för oss"

Sillybloggen

Isak Hien har ryktats till Torino. Men det är något som lagets tränare Ivan Juric nu skjuter ner. Enligt Tuttomercatoweb är Juric kallsinnig och menar att Djurgårdsbacken inte är rätt spelare att ersätta Gleison Bremer, som har flyttat till Juventus.

Det var den italienska sajten toronews.net, som bevakar Torino, som i lördags rapporterade att klubben är intresserat av Hien.

När Fotbollskanalen ringde upp Djurgårdens sportchef Bosse Andersson om uppgiften så menade han att man inte förhandlar med någon klubb.

– Det är mycket spekulationer men vi förhandlar inte med någon klubb i dagsläget, sa han då.

Har du varit i kontakt med Torino eller har de på något sätt hört sig för om Hien?
– Vi har varit i kontakt med ett antal klubbar. Vad det spekuleras i är egentligen ointressant eftersom vi inte är i några konkreta förhandlingar med någon annan klubb.

Annons

23-årige Isak Hien sitter på ett kontrakt med Djurgården som löper över nästa år. Mittbacken har även kopplats ihop med Slavia Prag, Basel och AEK Aten, alla tre enligt uppgifter till Expressen.

Publicerad 2022-08-08 09:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto