Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fransk media: Newcastle leder jakten på Ndombélé

Sillybloggen

Tanguy Ndombélé, 25, är en av spelarna som Tottenham och chefstränare Antonio Conte vill göra sig av med – då han inte alls har fått spelet att stämma i Londonklubben sedan han värvades från Lyon för dyra pengar 2019.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att mittfältaren kan bli aktuell för en flytt inom Premier League.

Det är franska Media Foot som rapporterar att Newcastle leder jakten på Ndombélé före Villarreal. Enligt uppgifterna kräver Tottenham omkring 50 miljoner euro, motsvarande cirka 518 miljoner svenska kronor, för att släppa 25-åringen – vilket betyder att Newcastle måste hosta upp en rejäl summa om man vill värva fransmannen på permanent basis.

Ndombélé själv vill lämna Tottenham då han fortfarande drömmer om att bli uttagen till Frankrikes EM-trupp senare i vinter, hävdar Media Foot. Han är beroende av speltid, med andra ord.

Annons

Totalt har Tanguy Ndombélé noterats för tio mål samt nio assist på 91 matcher i Spurs-tröjan. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Publicerad 2022-08-10 23:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto