Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk media: Manchester United vill byta Wan-Bissaka mot Dest

Sillybloggen

Det fortsätter att cirkulera uppgifter om att Manchester United ska värva. Och det fortsätter att cirkulera uppgifter om att den engelska jätten är intresserad av spelare från Barcelona.

Tidigare har klubben kopplats ihop med Frenkie de Jong (affären gick i stöpet, enligt The Athletic), Memphis Depay och Sergino Dest.

Vad gäller högerbacken Dest kan det finnas en öppning, enligt spanska Sport. Den spanska tidningen uppger att Manchester United intensifierat kontakten med Barcelona för att hitta en överenskommelse om en bytesaffär, där Aaron Wan-Bissaka ska gå i motsatt riktnin.

Uppgifterna gör gällande att amerikanen är oönskad i Barcelona, medan Wan-Bissaka inte passar inte i Manchester United-tränaren Erik ten Hags planer.

21-årige Dest hade ten Hag som tränare i Ajax fram till 2020, då han lämnade för Barcelona. Högerbacken satt på bänken i premiären mot Rayo Vallecano, därefter har han varit utanför truppen i två raka matcher. Dests nuvarande kontrakt med Barcelona sträcker sig till 2025.

Annons
Publicerad 2022-08-29 13:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto