Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Eskilstuna United värvar vänsterback – mitt i ekonomisk kris

Sillybloggen

Den damallsvenska ligasexan Eskilstuna United är i skrivande stund i ekonomisk kris och riskerar tvångsdegradering. I början av juni gick Svenska Fotbollförbundets licensnämnd ut med att United måste ha noll i eget kapital den 31 augusti för att klara elitlicensen till nästa år. Klubben behöver få in två miljoner kronor för det, meddelade man tidigare i sommar.

Under onsdagen avslöjade Fotbollskanalen att Eskilstuna säljer succébacken Elise Stenevik för att få in kapital – men nu värvar klubben i rådande kris.

Aftonbladet rapporterar under torsdagen att Eskilstuna United ersätter Stenevik med BK Häckens vänsterback Lotta Ökvist på lån. Den tidigare Manchester United-försvararen, med meriter från det svenska U23-landslaget, har fått ont om speltid sedan EM-uppehållet och är för tillfället i tränaren Robert Vilahamns frysbox. 25-åringen har inte varit med i Häckens senaste matchtrupper, enligt tidningen.

Annons
Publicerad 2022-09-01 11:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto