Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea fick sent 620-miljonersbud på Lavia nobbat

Sillybloggen

I början av juli betalade Southampton tolv miljoner pund (cirka 149 miljoner kronor) plus bonusar för att köpa loss Roméo Lavia från Manchester City. 18-åringen skrev då på ett kontrakt till 2027, men nu kommer uppgifter som gör gällande att han kunde ha lämnat “The Saint” – efter bara två månader i klubben.

Det är transferspecialisten Fabrizio Romano som rapporterar att Chelsea vill värva Lavia på deadline day. Men Londonklubbens bud, som framfördes verbalt, på 50 miljoner pund (620 miljoner kronor) nobbades direkt av Southampton.

Romano hävdar att Southampton anser att Lavia är en av världens mest lovande mittfältare och därmed var det aldrig aktuellt att sälja honom, framförallt då han knappt hade hunnit representera klubben. Chelsea lånade i stället in Denis Zakaria från Juventus på deadline day.

Roméo Lavia har spelat fem matcher med Southampton i Premier League så här långt, men missade lördagens möte med Wolverhampton på grund av skada.

Annons
Publicerad 2022-09-04 08:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto