Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Raul de Tomás byter klubb - får inte spela förrän 2023

Sillybloggen

Trots att Raul de Tomás gjorde 17 mål på 34 matcher i La Liga förra säsongen anser Espanyols chefstränare Diego Martinez att forwarden är överflödig i klubben. 27-åringen har inte fått spela en match den här säsongen och är petad för tillfället.

Men nu kommer uppgifter som gör gällande att han är på väg bort.

Det är COPE som rapporterar att de Tomás är nära att skriva på för Rayo Vallecano. Enligt uppgifterna betalar La Liga-konkurrenten omkring tolv miljoner euro (cirka 128 miljoner kronor) för att köpa loss forwarden, som dock inte kommer att kunna registreras för spel i januari 2023 då transferfönstret är stängt.

Tidigare har storklubbar som Manchester United, Real Madrid och Barcelona ryktats vara intresserade av Raul de Tomás. I stället återvänder han till Rayo Vallecano som han representerade mellan 2017-2019.

Totalt noterades 27-åringen för 45 mål på 89 matcher i Espanyol-tröjan. På meritlistan finns även fyra landskamper för Spanien.

Annons
Publicerad 2022-09-12 11:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto