Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: IFK Göteborg erbjuder Anders Trondsen kontrakt

Sillybloggen

I somras förstärkte IFK Göteborg spetsa truppen med att värva norrmannen Anders Trondsen, men Fotbollskanalen kunde berätta att den flytten sprack i sista stund.

Blåvitt verkar dock inte ha gett upp hoppet om att värva 27-åringen.

Enligt Nettavisen har Trondsen nu brutit sitt kontrakt med turkiska Trabzonspor som sträckte sig till sommaren 2024 och det väntas bekräftas inom de närmaste dagarna. Och samma tidning uppger att IFK Göteborg nu har erbjudit den landslagslagsmeriterade mittfältaren ett konkret erbjudande, ett avtal . Vidare gör uppgifterna gällande att en flytt till Göteborg ska vara aktuellt för Trondsen själv, även om det inte är klart var han hamnar härnäst.

Även Aftonbladet uppger att Trondsen är aktuell för Blåvitt och att klubben kommit med ett kontraktsförslag som börjar gälla den 1 januari 2023.

Annons

Trondsen gick till Trabzonspor sommaren 2020 från Rosenborg och han har gjort totalt 14 tävlingsframträdanden för klubben. Tidigare har han representerat klubbar som Rosenborg, Sarpsborg och Stabæk.

Publicerad 2022-09-23 19:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto