Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Inter visar intresse för Chalobah

Sillybloggen

Milan Skriniar har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Inter och enligt italiensk media planerar Paris Saint-Germain att försöka värva mittbacksjätten i januari. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Milanoklubben har identifierat potentiella ersättare till Skriniar, i fall han skulle lämna.

Det är La Gazzetta dello Sport som rapporterar att Inter är intresserade av både Trevoh Chalobah (23) från Chelsea och Caglar Söyüncü (26) från Leicester. Chalobah har bara spelat en match den här säsongen och har svårt att ta en plats i Londonklubbens startelva, medan Söyüncü är petad.

26-åringen ville lämna Leicester redan i somras men blev kvar. Den turkiske mittbacken har utgående kontrakt vilket betyder att han skulle kunna ansluta som bosman efter säsongen, alternativt för en billig peng i januari.

ANNONS
Publicerad 2022-09-27 21:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto