Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus vill värva Badiashile

Sillybloggen

Juventus har bara två segrar efter sju omgångar i Serie A. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Turinklubben planerar att agera i januarifönstret för att förstärka försvaret.

Det är Calciomercato som rapporterar att Juventus vill värva Benoit Badiashile från Monaco. Den 21-årige mittbacken är högst upp på klubbens önskelista, enligt uppgifterna.

Totalt har Badiashile noterats för 128 matcher i Monaco-tröjan sedan han blev uppflyttad till klubbens A-lag, och hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2024. Mittbacken debuterade dessutom nyligen för Frankrikes landslag.

Calciomercato rapporterar vidare att även Eintracht Frankfurt-backen Evan N’Dicka finns med på Juventus önskelista. 23-åringen kontrakt med Bundesliga-klubben går ut nästa sommar, och därmed skulle han kunna ansluta som bosman inför nästa säsong – alternativt köpas loss för en billig peng i januari.

Annons
Publicerad 2022-09-27 16:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto