Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Leaos framtid i Milan osäker - storklubbar följer situationen

Sillybloggen

Rafael Leao-dilemmat fortsätter. Succéspelarens kontrakt med Milan går ut 2024 och parterna är inte i närheten av en överenskommelse som det ser ut just nu. Samtidigt följer flera europeiska storklubbar situationen med stort intresse.

Enligt Calciomercato.com är förnyelsen ett bekymmer för Milan eftersom den totala kostnaden skulle landa mellan 650 till 710 miljoner kronor. Den siffran är baserad på kraven från Leao, såväl som de drygt 160 miljoner som måste betalas till Sporting Lissabon.

Leao har inlett säsongen lysande och med ett VM-skyltfönster runt hörnet får Milan säkert anledning att hänvisa till utköpsklausulen på drygt 1,5 miljarder kronor. Mycket kommer säkerligen handla om portugisen nästa sommar och att sälja honom till det priset skulle inte vara en katastrof. Det är dock oklart om klubbarna kommer att vara villiga att betala det eller inte för en spelare med ett år kvar på sitt kontrakt.

ANNONS
Publicerad 2022-09-29 19:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto