Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal och Liverpool i dragkamp om Schjelderup

Sillybloggen

Nordsjællands norske forward Andreas Schjelderup, 18, är så här långt noterad för fem mål och en assist på tio ligamatcher i Danmark den här säsongen och sägs ha intresse från England. Redan i mars i år berättade 18-åringen, som beskrivs som en ny Erling Braut Haaland, att han nobbade en flytt till Liverpool 2020 för att i stället få kontinuerligt med speltid i Danmark, och nu sägs det kommit in nytt intresse från de brittiska öarna.

Under lördagen rapporterar Calciomercato att Arsenal och Liverpool är intresserat av Schjelderup, som sägs värderas till 17,5 miljoner euro, drygt 190 miljoner svenska kronor.

Nyligen kom även uppgifter i dansk media om att Sevilla lade ett bud, som hade kunnat stiga till över 100 miljoner kronor, på Schjelderup i somras, men som blev nobbat. Tidigare har det även rapporterats om intresse från Borussia Dortmund, Inter och Juventus.

Schjelderup har i dagsläget kontrakt med Nordsjælland till sommaren 2024.

Annons
Publicerad 2022-10-01 23:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto