Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Inter Miami kan gå för Ronaldo

Sillybloggen

Manchester United-stjärnan Cristiano Ronaldo är petad till helgens match mot Chelsea och enligt The Athletic har huvudtränare Erik ten Hag stängt av portugisen från att träna med A-laget. Anledningen är att Ronaldo vägrade att hoppa in och lämnade matchen mot Tottenham i förtid.

Tidigare under fredagen rapporterade flera brittiska medier att United vill släppa Ronaldo i januari, och nu skriver den engelska tidningen Daily Mirror om en möjlig destination.

Enligt den engelska tidningen kan MLS-klubben Inter Miami göra ett försök att locka 37-åringen till USA, vilket är ett land som han tidigare inte spelat fotboll i. Inter Miami behöver en ny stjärnspelare, då argentinaren Gonzalo Higuain lade skorna på hyllan i och med lagets uttåg i MLS-slutspelet. Därmed sägs klubben kunna erbjuda portugisen ett bra kontrakt.

Ronaldo har i dagsläget kontrakt med Manchester United till nästa sommar, och tränaren Erik ten Hag säger själv att han räknar med att portugisen blir kvar i klubben.

Annons

– Jag räknar med honom resten av säsongen, säger tränaren enligt Sky Sports.

Ronaldo är den här säsongen noterad för två mål och en assist på tolv framträdanden.

Publicerad 2022-10-21 23:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto