Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Trio pekas ut - kan ersätta Ronaldo

Sillybloggen

Cristiano Ronaldo går en osäker framtid till mötes. Världsstjärnan har kontrakt till i sommar men är för tillfället avstängd av Manchester United och mycket talar för att han lämnar redan i januari.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att Premier League-klubben har identifierat potentiella erästtare.

Det är Daily Mirror som rapporterar att chefstränare Erik ten Hag vill ersätta Ronaldo men någon av Jonathan David (Lille), Patrick Schick (Bayer Leverkusen) eller Moussa Dembélé (Lyon). Tidigare har Joao Felix kopplats ihop med Manchester United men enligt uppgifterna ligger Atlético Madrid-forwarden efter nämnd trio på önskelistan.

22-årige Jonathan David har gjort nio mål på tolv matcher i Ligue 1 den här säsongen, och har kontrakt med Lille till 2025. När det gäller Moussa Dembélé, 26, har han utgående kontrakt och kan därmed ansluta för en något billigare peng. Forwarden har hamnat efter i hierarkin i Lyon efter att Alexandre Lacazette värvats, och totalt har det blivit två mål på nio matcher – mestadels inhopp.

Annons

Patrick Schick har öst in mål i Bayer Leverkusen och gjorde 24 mål på 27 matcher i Bundesliga förra säsongen. Forwardsstjärnan har kontrakt till 2027 och 26-åringen lär därmed inte vara billig att köpa loss.

Publicerad 2022-10-25 07:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto