Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nya detaljer om Kulusevski-affären

Sillybloggen

Tottenham-svensken Dejan Kulusevski, 22, har visat framfötterna under sin tid i London, men lider just nu av skadeproblem och har inte spelat sedan i september. Nästa sommar går lånet från Juventus ut, men då rapporteras Tottenham köpa loss svensken.

Transfer-journalisten Fabrizio Romano har tidigare rapporterat att Spurs får betala 35 miljoner euro, lite mer än 380 miljoner svenska kronor – om Kulusevski spelar 45 minuter i mer än 20 Premier League-matcher och om klubben kvalificerar sig för Champions League den här säsongen. Om de kraven inte uppfylls rapporteras Tottenham ändå ha en utköpsklausul på 22-åringen som klubben förväntas aktivera om det blir aktuellt.

Nu uppger Calciomercato att Tottenham vill sälja den 21-årige spanske yttern Bryan Gil, som floppat i Premier League, för att halvera kostnaden för köpet av Kulusevski. Då gäller det dock samtidigt att Juventus vill ha in spanjoren, som i dagsläget har kontrakt till sommaren 2026.

Annons

Gil var under förra säsongen på lån hos Valencia. Han kom till Spurs från Sevilla under sommaren 2021. I höst är han noterad för två matcher med Tottenham.

Publicerad 2022-10-26 08:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto