Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Omar Faraj detaljer från AIK

Sillybloggen

Omar Faraj kommer allt närmare en flytt till AIK. Forwarden som under hösten har varit utlånad från Levante till Degerfors har bestämt sig för en flytt tillbaka till Stockholm och är endast detaljer från AIK, detta skriver FotbollDirekt.

Uppgifter som även Sportbladet rapporterar om under onsdagskvällen.

Omar Faraj jagades av AIK innan flytten till Spanien och Levante blev av, väl i Spanien har det blivit tre minuters spel i La Liga i förra säsongens sista omgång.

Under hösten i Degerfors har han varit desto mer lyckosam, anfallaren har stått för tre mål på 14 framträdanden och varit en stor bidragande orsak till att Degerfors nu är ovanför både nedflyttningsstreck och kvalstreck i den allsvenska tabellen.

Djurgården uppgavs tidigare under veckan vara intresserat av Faraj, som dock alltså ser ut att ha bestämt sig för AIK.

Enligt Sportbladets uppgifter har AIK:s sportchef, Henrik Jurelius haft en “tät dialog” med Levante och spelaren och klubben ska vara överens. Det ska ha diskuterats både ett lån med en köpoption eller ett köp, där det sistnämnda är det mest troliga enligt uppgifterna.

Annons

AIK förväntas presentera Faraj inom den snaraste tiden.

Publicerad 2022-10-26 17:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto