Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk media: Atlético Madrid vill sälja Félix

Sillybloggen

João Félix har inte varit en ordinarie startspelare i Atlético Madrid senaste tiden, något han tydligt har visat sitt missnöje över. Enligt uppgifter kommer 22-åringen dessutom inte överens med chefstränare Diego Simeone och är allmänt missnöjd med sin situation i klubben.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att forwarden är på väg bort.

Det är Cadena SER som rapporterar att Atlético Madrid har placerat Félix på marknaden för försäljning. Detta för att klubben ska kunna öka transferbudgeten för att stärka truppen med en högerback, en mittback och en mittfältare.

Manchester United var intresserat av Félix i somras men kommer inte att matcha budet på 125 miljoner euro (drygt 1,3 miljarder kronor) den här gången, hävdar Cadena SER. Det återstår att se ifall Premier League-klubben gör ett nytt försök i januari, och ska man tro Deportes Cuatro är intresset intakt.

Totalt har João Félix, vars kontrakt sträcker sig till 2026, noterats för 31 mål samt 18 assist på 127 matcher i Atlético Madrid-tröjan sedan han värvades från Benfica 2019. På meritlistan finns även tre mål på 23 landskamper för Portugal.

Annons
Publicerad 2022-11-04 07:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto