Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Malinovskyj överens med Spurs - Kulusevski får konkurrens

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA PÅ LÖRDAG
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA PÅ LÖRDAG
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA PÅ LÖRDAG

Tottenham är klart för Champions League-slutspel och slåss i toppen av Premier League. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Londonklubben är på väg att göra klart med ett nyförvärv.

Det är italienska Il Giorno som, enligt Express, rapporterar att Spurs är överens med Atalanta om en övergång för Ruslan Malinovskyj i januari. Enligt uppgifterna väntas landa övergångssumman på nästan 13 miljoner pund, drygt 162 miljoner svenska kronor. 29-åringen har ett utgående kontrakt och därmed kan Tottenham göra ett “kap”.

Malinovskyj har varit en tongivande spelare i Atalanta sedan han värvades från Genk 2019. Totalt har han noterats för 30 mål samt 27 assist på 139 för den italienska succéklubben.

I Atalanta har Ruslan Malinovskyj använts både som offensiv mittfältare och en av två “tior” i en 3-4-3-uppställning. Skulle 29-åringens övergång till Tottenham bli av skulle han bli en direkt konkurrent till Dejan Kulusevski.

Annons
Publicerad 2022-11-04 08:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto