Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Potter vill värva Leão och Trossard

Sillybloggen

Graham Potter har tagit över Chelsea och har nu påbörjat arbetet med att forma sin egen spelartrupp. Nu kommer uppgifter som gör gällande att förre Östersunds FK-tränaren har identifierat två transfermål som han vill värva redan i januari.

Det är Calciomercato som rapporterar att Chelsea vill värva Rafael Leão. 23-åringen har varit en tongivande spelare i Milan senaste åren och Milanoklubben uppges kräva över en miljard för att släppa sin stjärnytter. Leãos kontrakt sträcker sig till 2024 och än har parterna inte enats om en förlängning, och därmed kan Milan ta chansen att “casha in” på portugisen för att inte riskera att tappa honom som bosman.

Claciomercato hävdar vidare att Potters andra mål i januari är Leandro Trossard, en spelare som Chelsea-tränaren känner bra från tiden i Brighton. 27-åringen har fortsatt att imponera efter tränarbytet och även Atlético Madrid samt Newcastle sägs vara på jakt efter belgaren.

Annons

Enligt tidigare uppgifter kommer Graham Potter, tillsammans med ägare Todd Boehly, få en stor roll i att bygga “framtidens Chelsea”.

Publicerad 2022-11-04 08:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto