Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Spurs vill värva Dumfries i januari

Sillybloggen

Denzel Dumfries fortsätter att locka intresse.

Högerbacken har gjort stor succé, som wingback, i Inter sedan han värvades och kopplades så sent som i somras ihop med Manchester United. Nu rapporterar Calciomercato att Tottenham vill värva 26-åringen i januari.

Enligt uppgifterna vill Spurs-tränaren Antonio Conte förbättra sin trupp till våren och ska därför vara redo att erbjuda Emerson Royal i utbyte plus pengar för att knyta till sig Dumfries. Calciomercato hävdar att Inter kommer kräva omkring 40 miljoner euro, knappt 435 miljoner kronor, för sin stjärnback.

Med tanke på att Inter är vidare till Champions League-slutspel är det oklart om man kommer låta 26-åringen att lämna redan i januari. Därmed är det inte otänkbart att en övergång i sommar är mer aktuell.

Annons

Totalt har Denzel Dumfries noterats för sju mål samt nio assist på 62 matcher i Inter-tröjan sedan han värvades från PSV Eindhoven 2021. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Publicerad 2022-11-06 11:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto