Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Brittisk media: Chelsea vill värva Bellingham och Rice

Sillybloggen

Både N’Golo Kanté och Jorginho har utgående kontrakt. Därmed kan mittfältsduon komma att lämna Stamford Bridge gratis i sommar, vilket har tvingat Chelsea att se över potentiella ersättare till nästa säsong.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att Londonklubben kan spendera stora summor på sitt centrala mittfält.

Det är Daily Mail som rapporterar att Chelsea är angeläget om att värva både Declan Rice (23) och Jude Bellingham (19) nästa sommar. Enligt uppgifterna är “The Blues” redo att spendera över 200 miljoner pund, drygt 2,5 miljarder kronor, på duon.

Jude Bellingham har gjort stor succé i Borussia Dortmund och intresset uppges vara stort kring 19-åringen. Declan Rice är sedan flera säsonger tillbaka lagkapten och en nyckelspelare för West Ham. Duon kamperar dessutom ihop på det centrala mittfältet i Englands landslag.

ANNONS
Publicerad 2022-11-24 12:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto