Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Fyra storklubbar gör upp om Gakpo

Sillybloggen

PSV:s Cody Gakpo var redan en eftertraktad spelare innan VM i Qatar, när 23-åringen nu har inlett turneringen med mål i de två inledande matcherna har intresset inte direkt svalnat. Det har i princip ryktats om samtliga storklubbar i Europa men enligt den nederländska journalisten Marco Timmer är det nu fyra jättar som sägs ligga närmast till hands.

Det rör sig om Manchester United, Real Madrid, Liverpool och Bayern München. Yttern värderas just nu, enligt Transfermarkt, till 45 miljoner euro, motsvarande 488 miljoner kronor. Timmer rapporterar att PSV har åtminstone 50 miljoner euro, drygt 542 miljoner kronor som målbelopp.

Cody Gakpo har den här säsongen stått för 17 mål och 18 assist på 31 matcher, samtliga tävlingar inräknade.

ANNONS
Publicerad 2022-11-26 07:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto