Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Har erbjudits till italienska storklubbar

Sillybloggen

Adama Traoré har sedan återkomsten till Wolves, efter utlåningen till Barcelona, inte fått det att lossna den här säsongen. Yttern sitter på ett utgående kontrakt men intresset har hittills varit svalt. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Traorés stjärnagent, Jorge Mendes, har erbjudit spelaren till tre italienska storklubbar.

Det ska röra sig om Napoli, AC Milan och Juventus, något brittiska Mirror rapporterar om. Napoli sägs vara den hetaste destinationen då klubben, enligt uppgifterna, bevakar Traorés situation. Samtidigt ska samtal pågå mellan Mendes, Juventus och Milan om en potentiell januariflytt.

Den nye Wolves-tärnaren Julen Lopetegui ska dock vara ett stort fan av Traoré och vill att 26-åringen ska vara en del av truppen framöver. Klubben ska ha erbjudit spanjoren ett långtidskontrakt men har ännu inte fått något tydligt svar från kantspringaren, enligt Sport Witness.

Annons
Publicerad 2022-11-26 06:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto