Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Wahlqvist Egnell nära Pogoń Szczecin

Sillybloggen

Linus Wahlqvist Egnells kontrakt med IFK Norrköping löper ut i sommar och för en dryg månad sedan öppnade backen för att lämna Peking.

– Det är klart att man som spelare vill nå som möjligt och jag börjar bli äldre. Jag har inte åren på sin sida sen. Det skulle vara kul att testa något nytt. Sen när, hur eller om det kommer – det får vi se, sa han då.

Nu verkar det som att 26-åringen kommer att lämna IFK Norrköping.

Enligt Expressen slutförhandlar han med polska Pogoń Szczecin och att parterna för tillfället filar på att komma överens om de sista detaljerna. Pogoń Szczecin tränas av Jens Gustafsson, som tidigare verkat i just IFK Norrköping. I laget finns en annan svenskbekanting och det handlar om Pontus Almqvist, som är där på lån från Rostov.

Annons

Pogoń Szczecin ligger på fjärde plats i polska ligan.

Wahlqvist Egnell gjorde den gångna säsongen 29 tävlingsframträdanden för Peking och han noterades för en assist. Förutom Peking har backen representerat Dynamo Dresden under sin karriär.

Publicerad 2022-12-02 11:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto