Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Motstridiga uppgifterna: Ronaldo vill stanna i Europa – Al-Nassr är plan B

Sillybloggen

På måndagen uppgav spanska Marca att Cristiano Ronaldo, 37, är klar för saudiska Al-Nassr. Enligt uppgifterna har parterna enats om ett kontrakt värt 200 miljoner euro, motsvarande knappt 2,2 miljarder svenska kronor, per säsong inklusive reklamintäkter, och det börjar gälla 1 januari 2023. Det skulle göra 37-åringen till den bäst betalda idrotten i världen.

Men nu kommer motstridiga uppgifter som gör gällande att affären inte alls är klart.

Enligt transferjournalisten Fabrizio Romano kom Al-Nassr med ett kontrakt erbjudande förra veckan och det ligger på bordet. Enligt uppgifterna har Ronaldo varken signerat, accepterat eller nått en överenskommelse med den saudiska klubben.

FootMercato sitter på liknande uppgifter. Enligt den franska sajten har Ronaldo fortfarande inte fattat något beslut och han ska föredra att fortsätta sin karriär i Europa än att gå till Al-Nassr. Portugisen ska vara smickrad av intresset, men ha det som en plan B.  Foot Mercato hävdar även att MLS är en möjlig destination för ”CR7”.

Annons

Cristiano Ronaldo nådde nyligen en milstolpe då han gjorde sitt 700:e klubbmål i karriären. På meritlistan finns dessutom 118 mål på 194 landskamper för Portugal, och stjärnan har tilldelats Ballon d’Or fem gånger.

Publicerad 2022-12-05 16:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto