Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Chelsea ser Lavia som Kanté-arvtagare

Sillybloggen

N’Golo Kanté ryktas ha gjort sitt i Chelsea. I helgen rapporterade transferexperten Fabrizio Romano att mittfältskuggen och klubben ännu inte har kommit överens om en kontraktsförlängning. Vilket enligt Romano kan innebära att profilen lämnar gratis i sommar och att klubben redan har börjat leta efter yngre ersättare.

Nu kommer uppgifter från belgiska journalisten Sacha Tavolieri att klubben återigen har Southamptons Romeo Lavia på sin radar. Londonklubben var nära att värva den talangfulle belgaren redan i somras men lyckades inte ro affären i hamn. Nu sägs man vilja göra ett nytt försök då han ses som en lovande arvtagare till Kanté.

ANNONS
Publicerad 2022-12-05 18:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto