Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona går för Moukoko - efter Endrick-missen

Sillybloggen

Real Madrid rapporteras gjort klart med en värvning av den brasilianske supertalangen Endrick, 16, som väntas ansluta under sommaren 2024. Barcelona uppges också varit med i racet om brassen, men får nu se sig om efter andra spelare.

Enligt den spanska tidningen Sport har Barcelona nu i stället siktet inställt på Borussia Dortmunds talangfulle forward Youssoufa Moukoko, 18, som i höst imponerat med sex mål och sex assist på 23 framträdanden.

Enligt tidningen har även Barcelona hela tiden föredragit Moukoko framför Endrick, och det sägs dessutom vara ett billigare alternativ. Samtidigt uppges även Chelsea, och flera andra klubbar, vara med i dragkampen om talangen.

Moukoko har i dagsläget kontrakt med Dortmund till nästa sommar.

ANNONS
Publicerad 2022-12-09 08:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto