Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Cornelius klar för MFF

Sillybloggen

Tidigare i veckan rapporterade Expressen att Malmö FF var detaljer från att värva mittbacken Derek Cornelius, 25, från MLS-klubben Vancouver. Parterna sades då vara överens om ett kontrakt och en övergångssumma på runt fem miljoner kronor.

Nu tyder mycket på att övergången blir av.

På söndagskvällen hävdar nämligen den grekiske Sportime-journalisten Giannis Chorianopoulos att Cornelius flytt till MFF är “helt klar”. Därmed väntas mittbacken att presenteras som himmelsblå inom kort.

Derek Cornelius har sedan sommaren 2021 varit utlånad till grekiska Panetolikos, där han har noterats för 47 matcher. 25-åringen var en del av Kanadas VM-trupp men fick inte någon speltid i världsmästerskapet, som för Kanadas del tog slut redan i gruppspelet.

Unionville, VfB Lübeck, VfR Neumünster och Javor-Matis är övriga klubbar Derek Cornelius har representerat i karriären. På meritlistan finns även 14 landskamper för Kanda.

Annons
Publicerad 2022-12-11 22:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto