Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Brasilien vill ha Zidane

Sillybloggen

Brasilien är på jakt efter en ny förbundskapten då Tite lämnade uppdraget i samband med uttåget ur Qatar-VM. “Seleção” har tidigare ryktats vara intresserat av Pep Guardiola, samtidigt som man också har kopplats ihop med ett gäng portugisiska tränare. Men nu kommer uppgifter som tyder på att blickarna kan ha vänts åt ett annat håll.

Det är Okdiario som rapporterar att Brasilien vill ha Zinedine Zidane som ny förbundskapten. Enligt uppgifterna försöker CDF (Brasiliens fotbollsförbundet) att övertyga den förre Real Madrid-tränaren, som dock sägs vara fast besluten om att uppfylla sin dröm om att träna Frankrikes landslag.

Men att ta över Frankrike kan i så fall dröja. Detta då nuvarande förbundskapten Didier Deschamps får förlängt kontrakt över EM 2024, enligt franska medier. Det återstår att se ifall Zidane är redo att ställa sig vid tränarbänken igen – eller ifall han har kylan att vänta på “Les Blues”.

Zinedine Zidane har varit arbetslös sedan han lämnade Real Madrid sommaren 2024. Under sina sejourer i den spanska huvudstadsklubben vann han elva titlar.

Annons
Publicerad 2022-12-14 11:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto