Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bild: Gvardiols svindlande utköpsklausul – PSG med i jakten

Sillybloggen

Josko Gvardiol, 20, var redan en eftertraktad spelare inför VM i Qatar, när han nu varit en general i Kroatiens försvarslinje har intresset blivit glödhett. Varenda storklubb i Europa sägs vilja säkra mittbackens signatur. Nu har tyska Bild uppdaterat om transfersituationen.

Enligt tidningen har den kroatiske backen en utköpsklausul på hela 112 miljoner euro sommaren 2024, motsvarande drygt 1,2 miljarder kronor. Kontraktet med RB Leipzig är till 2027. Real Madrid, Chelsea, Manchester United och Manchester City jagar honom, men enligt Bild är även PSG mycket intresserad.

RB Leipzig har inga som helst planer på att släppa Gvardiol i januari. Klubben kommer också att slåss med näbbar och klor för att behålla 20-åringen i sommar, med tanke på att Konrad Laimer lämnar, Christopher Nkunku är på väg till Chelsea och Dani Olmo inte vill förlänga och kan säljas. Tidigare har Foot Mercato uppgett att flera klubbar redan lagt bud på Gvardiol.

ANNONS
Publicerad 2022-12-15 12:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto