Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Suárez överens med Gremio

Sillybloggen

Efter ett halvår i Nacional och ett misslyckat VM med Uruguay är Luis Suárez på jakt efter en ny klubb. Nu kommer uppgifter som gör gällande att 35-åringen är på väg till Brasilien.

Det är TyC Sport-journalisten César Luis Merlo som rapporterar att Suárez är muntligt överens med brasilianska Gremio om ett tvåårskontrakt, som kommer göra honom till den bäst betalde spelaren i laget. Enligt uppgifterna jobbar samtliga parter nu på att slutföra övergången.

Globo har tidigare rapporterat att Gremio står redo att “spränga banken” för att knyta till sig stjärnan. Skulle övergången bli av återförenas Suárez med Lucas Leiva från Liverpool-tiden.

Luis Suárez har varit en pålitlig poänggörare under hela sin karriär, då han så här långt har gjort 445 mål och 243 assist på 715 tävlingsmatcher. Utöver Liverpool har han även representerat Ajax, Groningen, Barcelona och Atlético Madrid.

Annons

Gremio är nykomling i brasilianska högstaligan inför kommande säsong.

Publicerad 2022-12-24 13:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto