Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

L’Équipe: Zidane aktuell för Brasiliens landslag

Sillybloggen

Brasilien är på jakt efter en ny förbundskapten sedan Tite avgått efter uttåget mot Kroatien i Qatar-VM. Nu kommer uppgifter som gör gällande att blickarna har vänts mot en tidigare Real Madrid-tränare – och en framgångsrik sådan.

Det är franska L’Équipe som hävdar att Zinedine Zidane finns med bland kandidaterna som kan ta över Brasiliens landslag. Enligt tidningen vill det brasilianska förbundet hitta en utländsk och erfaren tränare.

Zidane har i flera år kopplats ihop med jobbet som fransk förbundskapten, vilket har beskrivits som ett “drömjobb” för honom. I nuläget verkar det dock som att Didier Deschamps kommer att förlänga sitt kontrakt med “Les Blues” och därmed kan 50-åringen tvingas gå i en annan riktning.

Det återstår att se hur Zinedine Zidane ställer sig till att ta över Brasilien, då han i så fall skulle få träna flera av sina tidigare spelare från Real Madrid-tiden; bland annat Casemiro och Vinicius Junior.

Annons

Även Carlo Ancelotti och José Mourinho har kopplats ihop med Brasiliens landslag, men duon verkar av allt att döma vilja stanna i sina respektive klubblag (Real Madrid och Roma).

Publicerad 2022-12-25 11:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto