Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ryktet: City vill byta Grealish mot Leão

Sillybloggen

Jack Grealish har inte blivit den succé som Manchester City hoppades på.

27-åringen köptes loss för över en miljard från Aston Villa sommaren 2021 men har sedan dess knappt varit ordinarie i Pep Guardiolas lagbygge. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Manchester-klubben är redo att göra sig av med stjärnan.

Det är Calciomercatoweb som rapporterar att Manchester City vill byta Grealish mot Rafael Leão, 23. Milan-stjärnan har varit en tongivande spelare sedan han kom till Serie A-klubben men går en oviss framtid till mötes då hans kontrakt går ut 2024. City påstås vara “väldigt intresserade” av att knyta till sig yttern.

Det betyder att Milan kan tvingas sälja portugisen i sommar för att inte riskera att tappa honom gratis. Enligt La Gazzetta dello Sport värderas 23-åringen till cirka en miljard kronor av Milanoklubbens ledning.

Annons

Totalt har Rafael Leão noterats för 34 mål samt 30 assist på 135 matcher i Milan-tröjan sedan han värvades från Lille 2019.

Publicerad 2022-12-27 09:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto