Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Norsk media: Hammarby jagar Mikkelsen

Sillybloggen

Hammarby har hittills tappat Mohanad Jeahze, Simon Sandberg och Darijan Bojanic, samtidigt som Gustav Ludwigson och Veton Berisha ryktas vara på väg bort. Nu uppges Stockholmsklubben jaga förstärkning.

Enligt den norska sajten Nettavisen är Hammarby en av de klubbar som ligger i framkant i racet om att värva den norska klubben Tromsø IL:s forward August Mikkelsen, 22, som gjort 15 mål och sju assist på 55 framträdanden i den norska högstadivisionen. Uppgifterna gör gällande att Hammarby kommer att föra vidare samtal med Tromsø om en eventuell övergång, samtidigt som parterna även sägs varit i kontakt tidigare. Bajen sägs dock ännu inte lagt ett bud.

Vidare skriver sajten att Mikkelsen inte lär vara emot en övergång, och hans representanter uppges även varit på plats i Sverige för en träff med Hammarby. Tromsø uppges samtidigt vilja ha “bra betalt” för forwarden.

Annons

Den norska storklubben Bodø/Glimt rapporteras också vara intresserat av Mikkelsen, som sitter på ett kontrakt till sommaren 2025.

Publicerad 2023-01-04 16:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto