Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bajen har nobbat bud på Berisha

Sillybloggen

Hammarbys sportchef Jesper Jansson har bekräftat att Molde har visat intresse för Veton Berisha. Forwarden, som värvades till grönvitt för stora pengar i somras, bröt själv tystnaden i en intervju med Fotbollskanalen i samband med Bajens premiärträning i måndags:

– Jag kan inte säga så mycket om det. Det enda jag kan säga är att det är smickrande att de är intresserade. Det är en stor klubb i Norge. De har varit intresserade under en längre tid och det är den enda jag kan säga. Jag kan inte kommentera mycket mer än så, sa han då.

Molde har nyligen sålt David Datro Fofana till Chelsea för drygt 120 miljoner och är nu på jakt efter en ersättare, och då ska alltså blickarna har vänts mot Berisha. Nu kommer uppgifter som gör gällande att intresset är konkret – och att ett första bud har lagts.

Det är Aftonbladet som rapporterar att Molde la ett bud värt 24 miljoner kronor på Berisha förra veckan. Hammarby valde dock att nobba budet direkt och man var “inte ens i närheten” att acceptera det heller, hävdar tidningen.

Annons

Det återstår att se ifall den norska mästarklubben gör ett nytt försök att värva den 28-årige Bajen-forwarden. Totalt har Veton Berisha gjort fyra mål på 14 matcher för Bajen.

Publicerad 2023-01-10 22:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto