Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bajen har lagt bud på Noah Persson

Sillybloggen

Hammarby har sålt Mohanad Jeahze och släppt Simon Sandberg i vinter.

Därmed är det ingen vild gissning att sportchef Jesper Jansson är på jakt efter minst en ny ytterback inför säsongen 2023. Tidigare har Nerikes Allehanda rapporterat att förre Degerfors-backen Anton Krajl är högaktuell för Bajen, och nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare en spelare är aktuell.

Expressen rapporterar nämligen att Hammarby har lagt ett bud på Mjällbys succéback Noah Persson, 19. Enligt uppgifterna förhandlar parterna nu om en övergång och Stockholmsklubben jobbar “stenhårt” på att värva ytterbacken, som slog igenom som wingback i fjol.

Persson befinner sig just nu på svenska herrlandslagets januariturné. I dagarna berättade 19-åringen för Fotbollskanalen att han är öppen för en flytt till en allsvensk storklubb.

Annons

– Jag stänger så klart inga dörrar för det. Det hade kunnat vara aktuellt. Men det är mycket som ska falla på plats och det ska kännas bra. Ett bra steg hade väl varit till antingen en bättre liga eller till en större klubb som fajtas om titlar, sa han då.

Finns det intresse för dig?
– Ja, det har kommit in några intressen vet jag.

Totalt har Noah Persson noterats för ett mål samt två assist på 40 matcher i Mjällby-tröjan.

Publicerad 2023-01-11 21:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto