Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mathisen öppnar för HBK-återkomst: "Skulle lyssna"

Sillybloggen

Från sommaren 2016 till och med säsongen 2018 spelade Marcus Mathisen för Halmstads BK. Nuförtiden är dansken i Sirius, där han spelat i två år, men som han ”bara” har kontrakt med till i sommar.

Samtidigt som HBK är på mittbacksjakten (Joseph Baffoe är på väg bort) finns ett intresse från den 26-årige försvararen att återvända till klubben. Om det är i närtid eller längre fram låter han vara osagt.

– Jag har ju sagt att nån gång ska jag komma tillbaka till HBK. Om det sedan blir snart eller om fem år återstår att se. Men den dagen lovar jag i så fall att vara en bättre version av mig själv, säger Mathisen till HP.

Mathisen berättar för HP att han inte fattat något beslut om framtiden, samtidigt som vill han testa spel utanför Sveriges gränser.

– Jag har inte haft någon kontakt med HBK och prio ett nu är att komma utomlands eftersom jag tycker att jag har gjort tillräckligt bra ifrån mig. Men självklart skulle jag lyssna om Halmstad hör av sig, säger han till tidningen.

Annons

Under sina år i HBK gjorde Mathisen totalt 77 tävlingsframträdanden och på dem noterades han för tio mål och en assist.

Publicerad 2023-01-19 19:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto