Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dansk media: Kravet för att AIK ska värva Fischer

Sillybloggen

I lördags rapporterade Aftonbladet att AIK är nära att värva Viktor Fischer, 28. Den förre danske landslagsmannen tillhör belgiska Royal Antwerpen sedan sommaren 2021 men har dragits med stora skadeproblem i perioder, och den här säsongen har han bara noterats för blott 52 minuters speltid i ligan.

Gazet van Antwerpen skriver på söndagen att en försäljning vore “naturligt” med anledning av den uteblivna speltiden för Fischer. Lokaltidningen hävdar att Royal Antwerpen dock inte har tagit emot något bud för 28-åringen än, vilket man tolkar som att parterna fortfarande är en bit ifrån att komma överens.

Extra Bladet har också uppgifter på att AIK jobbar på att värva Fischer. Tidningen menar att Royal Antwerpen kräver ett “blygsamt miljonbelopp” för att släppa dansken, som värvades för omkring 18 miljoner kronor. Vad ett blygsamt miljonbelopp motsvarar specificeras dock inte.

Annons

Det återstår att se ifall klubbarna kommer överens då just övergångssumman blir den stora utmaningen för AIK när man nu försöker ro övergången i hamn, skriver Extra Bladet.

Viktor Fischer började karriären i Århus men har även representerat Midtjylland, Ajax, Middlesbrough, Mainz och FC Köpenhamn. På meritlistan finns 21 landskamper för Danmark.

Publicerad 2023-01-22 21:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto