Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hammarby visar intresse för Jens Martin Gammelby

Sillybloggen

Hammarby har tappat spelare på flera viktiga positioner i vinter som måste ersättas. En av spelarna som lämnat är Simon Sandberg som var den startande högerbacken i fjol. Kvar som högerbacksalternativ finns därmed bara Joel Nilsson och Edvin Kurtulus – där den sistnämnde varit tydlig med att han vill hålla till centralt och spela mittback.

Kanske har Bajen hittat lösningen i Danmark. Enligt bold.dk har Hammarby visat intresse för Bröndbys högerback Jens Martin Gammelby. 27-åringen har fått beskedet av klubben att han inte är önskad längre. Gammelbys kontrakt med den danska klubben sträcker sig till i sommar men enligt Bolds uppgifter vill Köpenhamnsklubben bli av med honom i januari.

Under söndagen dementerar dock Jens Martin Gammelby Bolds uppgifter i en intervju med Tipsbladet.

– Jag vet verkligen inte var dem har fått det ifrån. Jag har precis läst artikeln och jag är väldigt förvånad måste jag säga. Jag har inte hört något om att jag ska bort från Brøndby. Jag tror att du lär dig mer genom att ringa journalisten som skrivit artikeln, han kan helt klart mer än jag, säger Gammelby till den danska tidningen.

Annons

Gammelby har noterats för ett mål och en assist på tio framträdanden i danska superligaen denna säsong. 27-åringen har meriter från Danmark U21.

Publicerad 2023-01-22 13:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto