Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Molde vill värva hem Jo Inge Berget

Sillybloggen

Jo Inge Berget, 32, lämnade nyligen Malmö FF och veteranen hymlade inte om sin besvikelse vid avskedet.

“2023 – Here we go! Dessvärre är jag tvungen till att säga tack och farväl till Malmö FF. Fotbollen kan vara brutal. Det känns konstigt att vilja fortsätta, men inte längre vara önskad. Sju år, tre barn, fem titlar, två Champions League, två Europa League, 253 matcher, 59 mål, 52 assist och 100 procent hjärta. Jag är stolt över min tid i MFF. Stolt över vad jag har gjort, vem jag har varit och vad vi har åstadkommit tillsammans. Jag har fått minnen och vänner för livet”, skrev norrmannen i ett Instagraminlägg.

Berget har inte gjort klart med någon ny klubb sedan uppbrottet med Malmö FF. Men han är aktuell för en återkomst till Norge och närmare bestämt till regerande mästarklubben Molde.

Annons

Enligt norska Nettavisen ska Molde vilja knyta till sig 32-åringen och klubben ska ha presenterat ett erbjudande för honom. Uppgifterna gör även gällande att Berget värderar förslag från klubbar utomlands. Ett beslut väntas inom kort.

Berget spelade i Molde från sommaren år 2011 till och med 2013 (lämnade i januari 2014). Den allsidige spelaren gjorde 23 mål och 21 assist på 89 tävlingsmatcher under sin förra sejour i den norska klubben.

Publicerad 2023-01-24 08:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto