Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Norsk media: Hammarby förbereder bud på Sæter

Sillybloggen

Hammarby har sålt stjärnforwarden Veton Berisha till Molde för en övergångssumma på omkring 40 miljoner kronor, enligt samstämmiga rapporter. Pengar som Bajen ska använda till att hitta en ersättare – och nu kommer uppgifter som gör gällande att sportchef Jesper Jansson har hittat sitt namn.

Det är norska TV 2 som rapporterar att Hammarby förbereder att lägga ett bud på Ole Sæter, 26. Enligt uppgifterna “toppar” Rosenborg-forwarden Bajens önskelista, och ett första värvningsförsök väntas göras inom kort.

Sæters kontrakt med Rosenborg sträcker sig till slutet av 2023. Sedan en tid tillbaka har den norska storklubben försökt förlänga med forwarden, som dock har nobbat flera kontraktsförslag. Efter att senaste budet förkastats förra veckan ligger förhandlingarna mellan parterna på is tills vidare, har Mikael Dorsin bekräftat.

– Ja, vi lade ett bud men vi kom inte överens om det heller. Så är det i fotboll, sa RBK-sportchefen till Nettavisen nyligen.

Annons

Ole Sæter fick sitt stora genombrott i fjol då han noterades för 14 mål samt sju assist på 20 matcher i den norska högstaligan. Utöver Hammarby har även klubbar i USA och Tyskland ögonen på 26-åringen, hävdar TV 2.

Publicerad 2023-01-25 14:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto