Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chalus på väg bort från MFF

Sillybloggen

Matej Chalus anslöt till Malmö FF från tjeckiska FC Slovan Liberec inför fjolårssäsongen. Mittbacken lyckades dock inte ta en ordinarie startplats i himmelsblått och noterades bara för elva starter i allsvenskan.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att 24-åringen är på väg bort från MFF – bara efter ett år i klubben.

Det är Expressen som rapporterar att Chalus kan vara på väg bort och att en, icke namngiven, nederländsk klubb har visat intresse för mittbacken. Enligt tidningen pågår förhandlingar med MFF om en eventuell övergång och det återstår att se ifall parterna kommer överens.

Senare under torsdagen hävdade nederländska Voetbal International att det är FC Groningen som vill värva Chalus innan transferfönstret stänger vid månadsskiftet. Enligt tidningen går samtalen mellan klubben och MFF i “rätt riktning”, i positiv bemärkelse. Groningens förhoppning är att mittbacken ska hinna bli spelklar redan till söndagens match mot Volendam.

Annons

24-åringen saknades på MFF:s torsdagsträning.

Jämfört med i fjol finns nyförvärvet Derek Cornelius och Noah Eile, tillbaka från en lånesejour i Mjällby, även att tillgå på mittbackspositionen i MFF. Matej Chalus kontrakt sträcker sig över säsongen 2025.

Publicerad 2023-01-26 10:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto