Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: United redo att låna ut Elanga - Dortmund trolig klubbadress

Sillybloggen

Anthony Elanga, 20, har fått sparsamt med speltid i Manchester United den här säsongen.

Senaste tiden har svensken ryktats vara aktuell för en utlåning i januari, men på grund av bristen på offensiva alternativ har huvudtränare Erik ten Hag varit tveksam till att släppa ytterligare spelare. Men nu kommer en vändning i saken.

På fredagen rapporterar ESPN att United nu är öppet för att låta Elanga lämna Old Trafford på lån för att få ökad erfarenhet av seniorfotboll. Enligt uppgifterna är Borussia Dortmund den troligaste destinationen för 20-åringen, och Bundesliga-klubben är angelägen om att få igenom en låneaffär.

Även Everton har kopplats ihop med Elanga, men enligt ESPN vill United inte låna ut den svenske landslagsforwarden till Merseysideklubben. Detta för att han ska undvika en nedflyttningsstrid och det pågående kaoset, samt osäkerheten som finns kring klubben.

Annons

Totalt har Anthony Elanga noterats för fyra mål samt fyra assist på 48 matcher i Manchester United-tröjan sedan a-lagsdebuten 2021. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2026.

Publicerad 2023-01-27 10:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto