Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Martinelli förlänger med Arsenal

Sillybloggen

Gabriel Martinelli har växt fram till en stjärna i Arsenal sedan flytten från det brasilianska fjärdedivisionslaget Ituano 2019. 21-åringen har noterats för 25 mål och 16 assist på 110 matcher för Londonlaget, och i år har han noterats för sju mål och två assist när Arsenal leder ligan med fem poäng före Manchester City.

Parallellt med succén på planen har brassens kontraktssituation varit omskriven. Det har varit en illa dold hemlighet att han förhandlade med klubben om ett nytt avtal, med bättre lön, alltefter han blivit en viktigare spelare för laget.

Den processen sägs nu vara klar. Under fredagen rapporterar The Athletic att Martinelli är överens med Arsenal om ett nytt avtal om fyra och ett halvt år. Han tidigare avtal hade gått ut efter nästa säsong, men Arsenal hade å andra sidan option att förlänga det med ytterligare två år.

Det nya avtalet dödar även spekulationer kring en flytt, då bland annat Liverpool uppgetts vara intresserade av att värva Martinelli.

Annons
Publicerad 2023-01-27 22:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto