Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gazzettan: Inter överväger att skicka tillbaka Lukaku

Sillybloggen

Romelu Lukaku sköt Scudetton till Inter säsongen 2020/21. Efter en misslyckad sejour i Chelsea återvände han till Milanoklubben i somras, men tiden sedan dess har inte blivit som någon önskade – eller förväntade sig.

29-åringen har mestadels varit skadad och står endast noterad för ett mål på åtta ligamatcher den här säsongen. Tidigare har Lukaku själv varit öppen med att han inte vill återvända till Chelsea utan bara ser sig själv fortsätta spela i Inter. Nu är frågan om intresset för en gemensam framtid är ömsesidigt.

Det är La Gazzetta dello Sport som rapporterar att Inter “seriöst” har börjat överväga att skicka tillbaka belgaren till Chelsea i sommar. Enligt tidningen har klubbledningen börjat tvivla rejält på Lukaku efter hans svagas svaga prestationer, och det finns ett missnöje över hur lite man har fått tillbaka av sin investering i forwarden.

Annons

Gazzettan hävdar vidare att kostnaden på åtta miljoner euro (cirka 90 miljoner kronor) plus fyra miljoner euro (45 miljoner kronor) för lånet inte är till Romelu Lukakus fördel. Skulle Inter vilja behålla 29-åringen tvingas han alltså tillbaka till Chelsea, där han har kontrakt itll 2026.

Publicerad 2023-01-29 13:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto