Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal lägger nytt bud på Moises Caicedo

Sillybloggen

Arsenal har inte gett upp Moises Caicedo även om Brightons inställning hela tiden har varit tydlig. De vill inte sälja sin mittfältsstjärna i januari.

Sent under söndagskvällen rapporterar Fabrizio Romano att Arsenal nu har skickat ett nytt bud till Brighton att ta ställning till. Enligt uppgifterna har Arsenal lagt ett bud värt 70 miljoner pund, närmare 900 miljoner kronor.

Brighton besegrade Liverpool i FA-cupen under söndagen och efter matchen uttalade sig lagets italienska huvudtränare Roberto De Zerbi kring framtiden för laget med eller utan Moises Caicedo.

– Jag vill ha kvar Moises (Caicedo) för att avsluta säsongen här med oss, men vi är redo att gå vidare utan honom, sade han under presskonferensen och fortsatte:

– Jag får respektera beslutet – jag kan inte vara ordförande också, vi får se vad som händer under de kommande dagarna. 

Annons

Klart är iallafall att Moises Caicedo inte tränar med Brighton just nu och kommer inte så göra under resterande del av transferfönstret. Spelaren själv har också varit tydlig med att han vill gå till Arsenal.

“Jag är stolt att kunna ge Brighton en övergångssumma som innebär klubbrekord, vilket ger dem möjlighet att återinvestera för att göra klubben framgångsrik. Fansen har tagit till sig mig i sina hjärtan och kommer alltid vara i mitt hjärta, så jag hoppas att de förstår varför jag tar denna magnifika möjlighet”, skrev han på Instagram under fredagen.

Kontraktet med Arsenal ska i princip vara klart. Enligt transfer-journalisten Nicolo Shira är Caicedo och “Gunners” överens om ett långtidsavtal skrivet på fem år.

Det återstår att se om Moises Caicedo gör sin första träning i februari med Brighton eller Arsenal.

Annons
Publicerad 2023-01-29 23:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto