Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Inter gör stöt för att få in Maguire

Sillybloggen

Inter är på väg att tappa den slovakiske mittbacksstjärnan Milan Skriniar, vars avtal går ut i sommar, till Paris Saint-Germain. Skriniar bekräftade nyligen att han skrivit på för PSG, och väntar i dagsläget på att klubbarna ska komma överens om en affär. Om det ska bli en flytt i januari behöver den franska storklubben köpa loss mittbacken – annars blir det i stället en bosman-flytt i sommar efter säsongens slut.

Inter rapporteras därmed vara ute efter en ersättare och uppges hört sig för om Manchester Uniteds svenske landslagsback Victor Nilsson Lindelöf, men rapporteras fått nej, även om samtal mellan klubbarna sägs fortlöpa.

Nu kommer den engelska tidningen Daily Mail med nya uppgifter om att Inter gör en stöt för att försöka låna in Harry Maguire från Manchester United över resten av säsongen. United vill dock möjligen, precis som med Nilsson Lindelöf, behålla den engelske mittbacken för att ha alternativ i backlinjen.

Maguire sitter i dagsläget på ett kontrakt med United till sommaren 2025. Den här säsongen har han fått knapp speltid och är noterad för 16 framträdanden, varav åtta matcher i Premier League.

Annons
Publicerad 2023-01-30 13:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto