Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Johansson nära Randers

Sillybloggen

IFK Göteborgs mittback Calle Johansson, 28, anslöt från Falkenbergs FF inför 2021 och har sedan dess fått gott om speltid. Under vintern har det ryktats om ett brett intresse från utlandet, där MLS-klubbar och den tyska andradivisionsklubben Hansa Rostock nämnts som intressenter, samtidigt som spelaren bekräftat förfrågningar.

Under tisdagsmorgonen uppgav GT att IFK Göteborg planerar att låna ut Johansson, som helst vill utomlands, då den danske mittbacken Sebastian Hausner kommit in som en förväntad startspelare. Tidningen skrev att det är mest sannolikt med en utlåning för Johansson, även om det inte är uteslutet med en försäljning.

Nu rapporterar Aftonbladet att Johansson är nära att skriva på för den danska klubben Randers. Parterna hoppas på att kunna offentliggöra affären inom kort. Randers är just nu på sjätte plats i den danska högstadivisionen.

Johansson stod i fjol för 27 framträdanden i allsvenskan.

ANNONS
Publicerad 2023-01-31 13:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto