Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea på väg att låna ut Andrey Santos

Sillybloggen

Det rådde värvningsbonanza i Chelsea under vinterfönstret  och en av spelarna som Londonklubben slog till på var brasilianaren Andrey Santos, 18, från Vasco da Gama. Prislappen uppgavs landa på 135 miljoner kronor.

Mittfältaren har dock inte debuterat för sin nya klubb och det av en ganska enkel anledning. Enligt samstämmiga medieuppgifter har han inget arbetstillstånd.

Journalisten Fabrizio Romano och Daily Mail uppger att han fått avslag på sina ansökningar. The Athletic å sin sida hävdar att brassen ännu inte ansökt om arbetstillstånd.

Hursomhelst är inte de nödvändiga pappren på plats och därför kan nu mittfältaren lånas ut per omgående.

Enligt Romano är Chelsea i långtgående samtal med Palmeiras om en utlåning och uppgifterna gör gällande att bollen ligger i spelarens händer, om Santos vill återvända till sitt hemland eller inte.

Annons

Även The Athletic uppger att det är högaktuellt med utlåning till Brasilien under våren.

Journalisten David Ornstein, som jobbar för The Athetlic, menar att arbetstillståndet kan bli klart i sommar och att Santos, som pekas ut som en “viktig del i mittfältsrenoveringen”, då kan ansluta till “The Blues”.

Publicerad 2023-02-17 23:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto