Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: ten Hag visar intresse för Kudus

Sillybloggen

Erik ten Hag håller på att bygga om Manchester United.

Efter att ha spenderat över två miljarder kronor på nyförvärv förra sommaren kommer nu uppgifter om att nederländaren vill göra två stora värvning inför nästa säsong, rapporterar lokaltidningen Manchester Evening News.

Enligt uppgifterna vill ten Hag värva en ny målgörare (forward) och en mittfältare. Manchester United kan även komma att värva en ny mittback ifall lagkapten Harry Maguire lämnar.

När det gäller forwardspositionen hävdar MEN att Manchester United är intresserat av att värva Victor Osimhen och Harry Kane, vilket är känt sedan tidigare. Tidningen menar vidare att ten Hag har blivit imponerad av Benfica-stjärnan Goncalo Ramos, och dessutom tror han att Ajax succéman Mohammed Kudus har egenskaperna för att kunna blosmtra i Premier League.

Annons

Det återstår att se vilket namn Manchester United går för när det gäller rekryteringen av en ny forward till nästa säsong.

Publicerad 2023-02-28 13:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto